Nieuws
Paragon

Epic twijfelt over toekomst van Paragon

Game is niet succesvol genoeg

Geschreven door Michel Musters op
Epic Games is niet zeker van wat de toekomst van de free-to-play moba Paragon inhoudt.
In een eerlijke Reddit-post van community coördinator Edgar Diaz wordt uitgesproken dat Epic zijn twijfels heeft over of Paragon nog een toekomst heeft. "We weten dat velen van jullie vragen hebben over de toekomst van Paragon. We geven erg om deze community en we weten dat dit belangrijk voor jullie is, dus hier is een samenvatting van waar we op dit moment zijn."


Diaz legt vervolgens uit dat elke update sinds de Early Access-lancering afgelopen maand er voor moest zorgen dat de game zou groeien. Hoewel veel veranderingen goed zijn ontvangen, is er nog geen succes bij het grote publiek gevonden. "Van nieuwe spelers die Paragon uitproberen blijft maar een klein aantal regelmatig spelen na een maand. Paragon is geëvolueerd, maar er is nog geen magische combinatie van ingrediënten dat het winstgevend maakt."

Zeker in vergelijking met het grote succes dat Fortnite heeft, wordt er bij Epic bekeken of er voor Paragon een toekomst is. Een aantal Paragon-ontwikkelaars werken al aan Fortnite "om die game te ondersteunen, aangezien die veel groter is geworden dan andere games van Epic."

Het lijkt er dus op dat er harde beslissingen genomen moeten worden over Paragon. "De komende weken moeten we kijken hoe we de game kunnen evolueren om groei en succes te vinden. We horen ook graag wat jullie vinden. We hebben veel passie voor Paragon."

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe trailer van Tomb Raider-film uitgebracht Switch-versie Hyrule Warriors laat van zich zien
4

Reacties op: Epic twijfelt over toekomst van Paragon

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • casualkiller

  • 19 januari 2018 09:33
  Paragon is gewoon een van de zovele moba's imho, doet niets speciaals en ik vond er ook geen reet aan moet ik zeggen :) stekker eruit en alle resources in fortnite battle royale!!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • fonsrutte

  • 19 januari 2018 09:58
  Ja gek he, als je games alleen in Early-Access houdt denken mensen dat de game nog niet af is.
  Ik vind die nieuwe trend maar raar. Ik snap waarom je een game een tijdje eerder beschikbaar stelt om de spelers te betrekken bij het ontwikkelproces en zo een game te kunnen uitbrengen waar gamers echt om zitten te springen, maar nu verwachten uitgevers dezelfde verkoopaantallen bij een game met een early-acces stempel erop alsof de game gewoon is uitgebracht. Lekker slim.

  @Casualkiller: Fortnite Battle Royale rules!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • darkmanwls

  • 19 januari 2018 10:16
  Zoals hierboven al gezegd, Paragon is een MOBA wat al een overvol genre is. Gewoon je verlies accepteren en de stekker eruit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • TheDeeGee

  • 19 januari 2018 14:42
  Ik zeg trek de stekker eruit en ga mee werken met het Fortnite Team.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.