Nieuws

Epic Games zendt op 22 maart een nieuwe State of Unreal uit

Om 18:30 uur Nederlandse tijd

Geschreven door Michel Musters op
Epic Games is van plan om op 22 maart een nieuwe 'State of Unreal'-livestream uit te zenden.

Dat schrijft het bedrijf op het gedeelte van diens website waarin het vertelt wat het zoal op de Game Developers Conference van dit jaar gaat doen. De livestream wordt op 22 maart om 18:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden via YouTube en Twitch. De presentatie beslaat een uur.

"Krijg een voorproefje van de toekomst van game-ontwikkeling. Het Epic Games-team klimt samen met diens getalenteerde partners op het podium en toont enkele nieuwe projecten, duikt in de nieuwste Epic-technologie en heeft ondertussen plezier."

Het ligt in de lijn der verwachting dat er tijdens de presentatie nieuwe Unreal Engine 5-demo's worden getoond, specifiek Unreal Engine 5.2. De vijfde versie van de populaire engine wordt inmiddels steeds vaker gebruikt. Zo draait Fortnite op de engine en worden ook games zoals de nieuwe Tomb Raider en een remake van The Witcher er mee ontwikkeld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Horizon Forbidden West en andere games voor PlayStation Plus bevestigd Journalist benadrukt dat Metroid Prime 2 en 3 ook naar Switch komen
0

Reacties op: Epic Games zendt op 22 maart een nieuwe State of Unreal uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.