Epic Games Store zet komende jaren meer in op exclusieve games

Epic Games Store zet komende jaren meer in op exclusieve games

Epic Games is van plan om de komende jaren meer exclusieve games op de Epic Games Store te lanceren dan voorheen.

Dat meldt een woordvoerder van het bedrijf aan PC Gamer. "De komende twee jaar komen er meer exclusieve games (naar de Epic Games Store) dan dat we tot nu toe hebben gepubliceerd", aldus de woordvoerder. Verdere details werden niet gegeven.

PC Gamer plaatste eerder een speculatief artikel over de mogelijkheid dat Epic Games was gestopt met het afkopen van exclusieve rechten voor de Epic Games Store. De reactie die Epic nu heeft gegeven, weerlegt dat.

Epic liet eerder al weten in ieder geval nog geheel dit jaar wekelijks gratis games weg te geven. De Epic Games Store is een van de grootste concurrenten van Steam, het softwaredistributieprogramma van Valve.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Exclusiviteit is voor niemand goed. Hoe meer mensen toegang hebben tot een game, hoe beter. Jammer dat Epic maar door blijft gaan met dit soort praktijken. Ik snap waarom ze het doen, want zo win je zieltjes, maar als exclusiviteit je enige aantrekkingskracht is, dan doe je het verkeerd.

0
test

Met andere woorden zakken geld aanbieden aan kickstarters die dan op het laatste moment niet meer op steam uitkomen voor 1 jaar. Ja, daar zitten mensen op te wachten.

0

Aanbevolen voor jou