Epic brengt Unreal Engine Development Kit voor iOS uit | Gamer.nl

Epic brengt Unreal Engine Development Kit voor iOS uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De verbeterde Unreal Development Kit heeft nieuwe tools waarmee graphics en animaties van hoog niveau op iOS-platforms gemaakt kunnen worden. Deze Kit is gratis te downloaden en Epic zal geen licentievergoedingen eisen van ontwikkelaars.

Alleen wanneer applicaties die gemaakt zijn met de Unreal Development Kit verkocht worden en een omzet van meer dan 5000 dollar opleveren, moet men 99 dollar aan licentierechten en 25 procent aan royalty's betalen aan Epic.

Infinity Blade

Epic Games bracht vorige week de actiegame Inifinty Blade uit voor iPad, iPhone en iPod Touch. De game is de snelst verkopende applicatie in de App Store door in de eerste vier dagen na uitgave meer dan 270 duizend exemplaren te verkopen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou