Enter the Gungeon-pakje komt vandaag naar Fall Guys

Enter the Gungeon-pakje komt vandaag naar Fall Guys

Fall Guys: Ultimate Knockout ontvangt vandaag weer een nieuwe skin voor personages, gebaseerd op Enter the Gungeon.

De skin werd via Twitter onthuld en is gebaseerd op Bulletkin, een van de meest herkenbare vijanden uit Enter the Gungeon. Het is in feite een gele kogel met een zilveren punt en een grote glimlach. Het pakje is twee dagen lang beschikbaar - het is niet duidelijk of het daarna ooit terugkeert.

In Fall Guys worden regelmatig nieuwe skins toegevoegd, vaak in samenwerking met andere games en ontwikkelaars. Zo kwamen er eerder al skins gebaseerd op Half-Life, Hotline Miami en Team Fortress 2 beschikbaar. Iedereen die de game voor 14 augustus heeft opgestart, heeft daarnaast gratis een Legendary Prickles-kostuum (en 5000 kudos) ontvangen.

In de battle royale-game Fall Guys: Ultimate Knockout moeten diverse minigames gespeeld worden, waarbij het meestal de bedoeling is niet in de afgrond te vallen en op tijd de finish te halen. Uiteindelijk blijft één speler over, die tot de winnaar gekroond wordt. Fall Guys is beschikbaar op Steam en PlayStation 4 - PlayStation Plus-leden kunnen het spel deze maand gratis downloaden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou