Nieuws

Engelse speedrunner bezit acht verschillende records in Dark Souls 3

He got gud

Geschreven door Pablo Bool op
Een Engelsman die speelt onder het pseudoniem Nemz38 bezit maar liefst acht wereldrecords voor Dark Souls 3.

Nemz38 heeft laatst alle eindbazen verslagen in 1:36:46. Hierdoor heeft hij het laatste record overtroffen die er ongeveer een minuut langer over deed. Nemz38 is al een tijdje bezig met het verbreken van wereldrecords binnen de game. Vorige maand heeft hij een nieuw wereldrecord neergezet met het verzamelen van alle achievements. Hier deed hij 12:37:54 over.

Welke Categorieën?

Hij bezit ook de records op de volgende categorieën. Any%, Any% No Teardrop, All Bosses, Any% current patch, All bosses (No Major Skips), Boss rush mod. Deze verschillende categorieën hebben allemaal betrekking tot het wel of niet gebruik mogen maken van verschillende glitches, patch en mods. Zo mag binnen de categorie Any% No Teardrop geen gebruik worden gemaakt van een glitch genaamd Teardrop. Door deze glitch kunnen animaties worden overgeslagen. Alle speedruns zijn te kijken op zijn Youtube kanaal. De volledige ranglijst met alle voorgaande is hier te vinden

Vorige maand werd Dark Souls Remastered aangekondigd. Deze komt op 25 mei uit voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De remaster moet op 60fps draaien. De PS4-, Xbox One- en pc-versies krijgen een visuele upgrade gebaseerd op Dark Souls 3. Verder krijgt, volgens geruchten, de multiplayer van Dark Souls een upgrade. Hierdoor kunnen spelers met zijn zessen tegelijk samen spelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Met een muis op avontuur in Moss Meer uitdaging voor Jason in Friday the 13th
2

Reacties op: Engelse speedrunner bezit acht verschillende records in Dark Souls 3

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • gimbal2

  • 12 februari 2018 21:56
  Erg ziek wat deze mensen presteren. Ik hou al geruime tijd The Happy Hob in de gaten die zonder geraakt te worden alle drie de Dark Souls games achter elkaar wil uitspelen (met uitzondering van Seath); hij is al een paar keer heel dichtbij gekomen.

  En daarna: alle vijf de soulsborne games no-hit in een enkele run :/ Als je dat in een avond voor elkaar wil krijgen moet je ook nog eens half speedrunnen wat het extra lastig maakt om niet geraakt te worden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Mats313

  • 13 februari 2018 12:58
  Geweldige speedrunner, ik ben vereerd dat hij in mijn stream zat toen ik bloodborne voor het eerst binnen een uur uit speelde.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.