Empire of Sin-uitbreiding Make It Count aangekondigd

Empire of Sin-uitbreiding Make It Count aangekondigd

Paradox Interactive en ontwikkelaar Romero Games hebben een uitbreiding voor Empire of Sin aangekondigd, genaamd Make It Count.

De eerste betaalde uitbreiding voor de game moet later dit jaar uitkomen en bevat een nieuwe baas in de vorm van Meyer 'the Accountant' Lansky. Ook introduceert het nieuwe gangsters in de vorm van de 'Fixers'. 

Verder moeten er diverse nieuwe gameplaymogelijkheden worden toegevoegd, alsmede nieuwe missies die om de toegevoegde gangsters draaien. De dlc komt naar pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch - een precieze releasedatum is er nog niet.

Empire of Sin is een strategiegame die zich in het Chicago ten tijde van de drooglegging vorige eeuw afspeelt. Spelers bouwen hun eigen criminele organisatie op als één van de veertien beschikbare bazen en proberen zo de georganiseerde misdaad te leiden. Romero Games is de studio van legendarische ontwikkelaar John Romero, bekend van games als Doom, Quake en Wolfenstein 3D, en zijn vrouw Brenda Romero.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit spel valt niet te redden. Het heeft een complete overhaul nodig. Jammer dat het zo slecht is uitgewerkt. Gangsters is nog steeds koning.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou