Elke held in Gotham Knights geeft ander perspectief op het verhaal

Elke held in Gotham Knights geeft ander perspectief op het verhaal

Volgens de ontwikkelaar loont het om Gotham Knights meerdere malen te doorspelen, omdat elk van de vier speelbare helden anders reageert op elke situatie.

Dat lieten gameregisseur Geoff Ellenor en cinematische regisseur Wilson Mui weten aan Play Magazine (via MP1st). "Voor de duidelijkheid: we hebben vier verhalen gemaakt, niet één", aldus Mui, waarop Ellenor zei: "Dat is waar. Je zult niet alles in één keer zien. Er is zoveel content die uniek is voor de specifieke held."

Hoewel de overkoelende verhaallijn hetzelfde blijft voor de vier speelbare personages in het spel, heeft elk van hen unieke kennis en geschiedenis, wat andere elementen aan het geheel toevoegt. "Denk bijvoorbeeld aan een vergelijkbare scène voor elk personage waar vier verschillende versies van zijn. De personages bewegen zich anders, praten anders, hebben andere ervaringen met de andere personages. Dit stelt ons in staat een andere scène te maken."

In Gotham Knights kruipen spelers in de huid van boenstaande personages, kort na de dood van een belangrijk figuur in Gotham. De game moet een “dynamische en interactieve” open wereld krijgen waar bekende schurken als de Court of Owls in huisvesten. Gotham Knights komt op 21 oktober uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. In eerste instantie zou het spel ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komen, maar die versie werd geannuleerd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat vind ik wel positief, mogen meer developers doen.

0
test

Had deze game niet co-op? Benieuwd hoe dat dan werkt

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou