Elite Dangerous: Odyssey verschijnt op 19 mei voor pc

Elite Dangerous: Odyssey verschijnt op 19 mei voor pc

De Elite Dangerous-uitbreiding Odyssey verschijnt op 19 mei op pc.

De game komt dan beschikbaar op Steam, Epic Games Store en FrontierStore.net. De uitbreiding is voor 34,99 alvast te reserveren. Ook is er een Deluxe Alpha-pakket, die 46,99 euro kost,  met daarin toegang tot de huidige alfatest en de officiële soundtrack. Door de game te reserveren ontvangt men als pre-order bonus het Pioneer-pak.

De uitbreiding op Elite Dangerous had eigenlijk in de zomer van 2020 uit moeten komen, maar dat werd niet gehaald. Elite Dangerous is een ruimtesimulator waarin spelers hun personage en ruimteschip kunnen upgraden en de eindeloze ruimte kunnen verkennen. De Odyssey-uitbreiding voegt de mogelijkheid voor spelers toe om planeten te voet te verkennen.

Elite Dangerous: Odyssey moet deze herfst ook op PlayStation 4 en Xbox One verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helaas door de ernstige grind ben ik gestopt met dit spel. Met deze nieuwe dlc begin je helemaal opnieuw, want nieuw betaalmiddel. Het voegt dus niks toe aan je huidige equipement, het is dus een apart iets, net als op planeten landen en met je auto rond rijden. Het was ff leuk maar uiteindelijk voegde het weer niks toe. Ik snap niet dat ze het zo gedaan hebben.

0
test

@GoofyZ3 Het is een sandbox spel, daar moet je dus zelf wel wat energie instoppen en zelf wat meer openminded voor zijn. Met deze DLC begin je niet helemaal opnieuw, maar krijg je gewoon extra dingen om uit te kiezen en te ervaren. Voor ieder zijn ding en zo te zien past Elite niet bij jou.

0
test

@Magister het opnieuw beginnen geldt toch alleen voor de alpha test versie neem ik aan?

0
test

@Magister sorry maar heb 600 uur in deze game zitten, ik weet wel waar ik het over heb.

0
test

@GoofyZ3 Ze hebben het op deze manier gedaan om al een spel te kunnen neerzetten en er dan middels dit soort "blokken" functies aan toe te voegen. Bij Star Citizen doen ze het bijvoorbeeld andersom, daar werken ze eerst alles helemaal uit en voegen steeds wat dingen toe, maar daardoor duurt het een eeuwigheid voordat het spel op de markt komt en daadwerkelijk uit is.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Naast dat je dan ook de planteten te voet kunt verkennen is er heel wat meer gesleuteld aan de tech van de game. De base game wordt hiermee ook een stuk verbeterd. Ook kun je dan ook op planeten met atmosfeer landen. Er is mogelijkheid voor fps en er zijn meer planten toegevoegd welke je met een tool ook kunt gaan scannen.

0

@Magister jammer dat het alleen om dun atmo planeten gaat. Hopelijk krijgen we later updates die mogelijk maakt om op dik atmo planeten te landen met weer effecten. Ook jammer dat de interieur van de schepen nog niet aanwezig zijn. Ondanks dat ben ik wel enthousiast. Ik heb meer dan 1000 uur dit gespeeld.

0

Aanbevolen voor jou