Update: De Kickstarter-actie is inmiddels ruim over de 1,4 miljoen Britse pond heen, waarmee een Mac-versie bevestigd is. Deze lanceert ongeveer drie maanden na de PC-versie. Met nog 7 uur te gaan wordt mogelijk ook de volgende stretch goal gehaald. Bij 1,5 miljoen Britse pond komen er tien extra speelbare ruimteschepen bij.

Oorspronkelijk bericht: Het Kickstarter-project wist afgelopen nacht het gewenste bedrag binnen te halen. Morgen is de laatste dag dat Elite: Dangerous op Kickstarter staat. Ontwikkelaar Frontier Developments laat weten dat het nog altijd extra geld van fans kan gebruiken. Dit wordt besteed aan een Mac-versie die drie maanden na de PC-versie komt. Het spel wordt alleen voor Mac ontwikkeld als er meer dan 1,4 miljoen Britse pond wordt opgehaald. Momenteel staat de teller op 1.287.570 pond.

Elite: Dangerous is volgens bedenker David Braben "de game die ik met Frontier al heel lang wil maken", zei hij vorig jaar. Het spel moet in 2014 af zijn en komt in ieder geval naar PC.