Nieuws

Elite: Dangerous - Close Quarters Combat vandaag naar Xbox One

Aparte multiplayerspelerstand verschijnt op Game Preview

Geschreven door Gijs Scheltens op
De Close Quarters Combat (CQC)-modus voor ruimtesimulator Elite: Dangerous verschijnt vandaag op Game Preview voor Xbox One. Dat tweet David Braben van ontwikkelaar Frontier Developments.

CQC is een nieuwe modus voor de ruimtesimulator waarin spelers verscheidene competitieve toernooien kunnen houden in hun ruimteschepen. Hieronder vallen 12-spelermodi zoals free for all, team deathmatch en capture the flag.

Spelers kunnen met drie schepen vliegen: de Sidewinder, de Eagle en een nieuw schip genaamd de F63 Condor. Door CQC te spelen verdienen spelers ervaringspunten om nieuwe wapens en modules voor hun schepen vrij te spelen.

In een gelekte video zijn twee nieuwe wapens te zien: de Plasma Repeater en de Rapid Cannon. De video is hier te bekijken. Close Quarters Combat debuteert op de Xbox One en komt later dit jaar ook naar pc.

Bron: David Braben

Dit artikel delen:

Lees meer

Mad Max op zoek naar zichzelf Angry Birds 2
1

Reacties op: Elite: Dangerous - Close Quarters Combat vandaag naar Xbox One

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Mysticmaus

    • 4 augustus 2015 13:13
    Leuk nieuws , maar helaas kan je deze game niet in Nederland downloaden , zelfs niet als de Preview App op je Xbox One hebt geinstalleerd…. , schijnt een talenkwestie te zijn van de Store.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.