Net zoals vorige maand heeft Electronic Gaming Monthly ook deze maand weer wat leuke geruchten in hun blad neergezet. Beginnen doen ze met ons te laten weten dat er, naar aanleiding van het succes van de film, een gloednieuw spel rond 300 zal aankomen. Nog niet zo heel lang geleden mochten we deze filmgame ook al verwelkomen op de PSP in de vorm van March to Glory, maar het nieuwe 300-spel zou in tegenstelling tot zijn voorganger exclusief verschijnen voor de Playstation 3 en de Xbox 360.

Screenshot afkomstig uit 300: March to Glory voor de PSP

Verder nog wat meer goed nieuws voor alle PS3-bezitters, volgens EGM zou deeltje drie in de Parappa the Rapper reeks namelijk op de next-gen console van Sony verschijnen. Hoe het spel er precies zal gaan uitzien liet men niet weten, maar het lijkt ons logisch dat we bij het spelen van Parappa op de PS3 gebruik zullen kunnen maken van de unieke bewegingsmogelijkheden die de sixaxis-controller te bieden heeft. Een ander gerucht waarmee EGM uitpakt is dat men binnenkort opvolgers zal aankondigen voor Midnight Club, Canis Canem Edit (Bully) én Red Dead Revolver, stuk voor stuk games die uit de stallen van Rockstar afkomstig zijn.

Screens afkomstig uit Bully en Red Dead Revolver, games die binnenkort misschien een vervolg zullen krijgen

Om de geruchtenrubriek af te sluiten pakt Electronic Gaming Monthly nog uit met het gerucht dat Silent Hill 5 ontwikkeld zou worden door een volledig nieuw team uit Amerika. Een vreemde uitspraak gezien alle vorige delen uit de reeks nog door Konami, een Japanse ontwikkelaar, gemaakt werden. Ook zou Silent Hill 5 voor Xbox 360 en Playstation 3 verschijnen, dit ergens in 2008.

Een beeld uit Silent Hill 4: The Room zoals het er in 2004 op de PC uitzag

Nog even voor de duidelijkheid, het gaat hier om geruchten, niets meer.