Nieuws
UFC 2

Electronic Arts werkt mogelijk aan UFC 4

Wordt mogelijk tijdens EA Play getoond

Geschreven door Michel Musters op
Electronic Arts werkt mogelijk aan UFC 4, zo blijkt uit een gelekte illustratie van een logo.

De illustratie verscheen op PS4Patches.com, een website waar updates van het PlayStation Network worden bijgehouden. Naast het logo van EA Sports UFC 4 staat ook de tekst 'Community Feedback Environment' op de illustratie, dat lijkt te hinten naar een alfa- of bètatest voor de game.

Verder is nog niets bekend over de vechtgame, aangezien EA het spel nog niet officieel heeft aangekondigd. Hoogstwaarschijnlijk gebeurt dat tijdens de EA Play-presentatie, dat onlangs is uitgesteld en nu op 18 juni wordt uitgezonden.

UFC 4

Dit artikel delen:

Lees meer

Schrijver Dead Space hint naar nieuwe PlayStation 5-game Drie nieuwe Destiny 2-uitbreidingen onthuld
2

Reacties op: Electronic Arts werkt mogelijk aan UFC 4

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  garciagarcia

  • 10 juni 2020 13:54
  UFC en UFC 2 echt veel gespeeld, maar het is en blijft te random. In het echte leven kan het gebeuren dat je veel klappen krijgt, maar alsnog door een zieke klap op KO wint. Maar in deze games komt me dat iets teveel voor. Ik domineerde bijna elke gevecht en liep voor op strikes en sign. strikes, maar toch won ik maar 60% van de matches. Die andere 40% leek het er heel erg op dat de ander werd geholpen door een KO uit het niks. Dit voelt in een game heel erg onrechtvaardig, want je laat zien dat je de betere bent.

  In UFC 3 vond ik de game wel iets beter geworden dan de eerdere delen. Het staande gevecht voelde heel goed aan, maar ik kreeg de groundmechanics in deze game niet onder de knie. En bijna elke vechter ging ik deze game vrij snel naar de grond, want het voelde niet gebalanceerd. Als je echt goede control (full mount bv.) was het gevecht zo goed als afgelopen, waar dit in de realiteit bijna nooit de eerste keer betekent dat het gevecht is afgelopen. Veel vechters halen met grabben of ontsnappingen de volgende ronde, waarna alles weer open ligt.

  Deze mechanic lijkt ook in FIFA te zitten en daar is ook elk jaar weer discussie over.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  The soy sauce

  • 10 juni 2020 18:32
  They better! : D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.