Electronic Arts kondigt NHL Slapshot voor Wii aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het is voor spelers van NHL Slapshot mogelijk om gebruik te maken van de Wii-controller of de meegeleverde miniatuurstick om de game te besturen. De stick staat het spelers toe te schieten, te pa en en andere bewegingen uit te voeren en geeft zo volgens EA een realistische speelervaring.

Gretzky

Electronic Arts meldt ook dat hockey-legende Wayne Gretzky zijn opwachting maakt in de game. Gretzky verschijnt op de hoes van de game en zit tevens in de game als een speelbaar personage. Ook is hij selecteerbaar als coach in de carrièremodus van de game. Hierin creëren spelers een eigen personage en draait het om harde training tot er aan de belangrijkste wedstrijden van de NHL mag worden meegedaan. NHL Slapshot verschijnt op 7 september voor de Wii.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou