Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree aangekondigd

Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree aangekondigd

Een uitbreiding op Elden Ring genaamd Shadow of the Erdtree is zojuist aangekondigd.

Dat deden uitgeven Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware via social media. Buiten artwork - dat hieronder in de tweet is te bekijken - is er nog niets bekend over de uitbreiding.

"Sta op, Tarnished, en laten we samen een nieuw pad bewandelen. Een aankomende uitbreiding op Elden Ring, 'Shadow of the Erdtree', is op dit moment in ontwikkeling. We hopen dat je uitkijkt naar nieuwe avonturen in de Lands Between." Het is nog niet bekend wanneer de dlc uitkomt.

Elden Ring verscheen in februari 2022 voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Het is de eerste soulslike van FromSoftware met een open spelwereld. De game is een groot succes: critici bejubelden het spel en de game werd op diverse plekken uitgeroepen tot game van het jaar. Onlangs bleek dat er wereldwijd meer dan twintig miljoen exemplaren van Elden Ring zijn verscheept.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"nog niets bekend over de uitbreiding." Jij onderschat de fans die zichzelf lore-hunters noemen, Michel, haha! Waar jij en ik hier niks nuttigs kwa info uithalen, zal een lore hunter de diepste geheimen ontrafelen omdat er staat "Shadow of the Erdtree" en "avonturen", dus meervoud van avontuur. Daar gaat zoveel lore en info over worden geschreven en gepraat... And I love it :P

0
test

Hmm ik ben net klaar.

0

Aanbevolen voor jou