Elden Ring ontvangt morgen nieuwe Colosseum-dlc

Elden Ring ontvangt morgen nieuwe Colosseum-dlc

FromSoftware heeft middels een trailer dlc aangekondigd voor Elden Ring. Spelers kunnen het vanaf morgen tegen elkaar opnemen in meerdere colosseums die verspreid zijn over de in-game map.

De gratis update richt zich op PvP (Player versus Player) en wordt geheel naar stijl de ‘Colosseum Update’ genoemd. In een persbericht rondom de nieuwe dlc wordt gezegd dat “de colosseums van Limgrave, Leyndell en Caelid hun poorten openen, waardoor spelers kunnen deelnemen aan verschillende soorten gevechten als duels, free-for-alls en teamgevechten”.

In de nieuwe trailer die vanmiddag door Bandai Namco is uitgebracht zien we eerst hoe twee personages de strijd met elkaar aangaan. Even later roepen ze allebei Spirit Ashes op waardoor het gevecht verandert in een twee-tegen-tweestrijd. Later wordt een drie-tegen-driegevecht in beeld gebracht, wat niet eerder kon in Elden Ring.

Dat er nu dlc met colosseumgevechten komt is geen verrassing. Dataminers ontdekten in maart namelijk al ongebruikte arena’s in databestanden van de game.

Overigens wordt er gespeculeerd dat er nog meer dlc naar Elden Ring komt. Zo gaan er geruchten rond dat er een flinke game-uitbreiding wordt aangekondigd tijdens The Game Awards, welke donderdagnacht plaatsvinden. Dat zou verklaren waarom FromSoftware deze dlc vlak voor de show uitbrengt, in plaats van erna.

Elden Ring kwam in februari van dit jaar uit en wordt gezien als favoriet voor de Game of the Year-award. Gamer beoordeelde het spel destijds met een 9,5.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice, mooie toevoeging van gratis DLC. Nu ben ik vooral benieuwd wat voor single player DLC er nog komt, hopelijk krijgen we daar deze week al iets van te zien bij de game awards. Er gaan ook geruchten rond over Sekiro 2 en een nieuwe Armored Core maar het liefste zie ik dat er nog wat met Bloodborne gaat gebeuren.

0
test

Top. Hier gaan de PvPers waarschijnlijk heel blij mee zijn. Helaas zijn de graphics nog steeds niet om aan te gluren dus skip ik deze gratis dlc.

0

Aanbevolen voor jou