Elden Ring is sinds kort de meest gewilde game op Steam

Elden Ring is sinds kort de meest gewilde game op Steam

Sinds kort is Elden Ring de meest gewilde game op Steam.

Dat blijkt uit de officiële ranglijst van de digitale winkel. Het complete afgelopen jaar stond Dying Light 2 bovenaan, maar inmiddels heeft Elden Ring die game ingehaald. Het is voor het eerst dat Elden Ring aan de top van deze lijst staat.

Op de tweede plaats staat nu Dying Light 2, gevolgd door Party Animals, de pc-versie van God of War en Hollow Knight: Silksong.

Elden Ring werd in 2019 aangekondigd door uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is de ontwikkelaar van games als Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met het schrijven van het verhaal. De game komt op 25 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het feit dat hij hoog op mijn wishlist staat betekent niet dat ik hem per direct ga kopen. Ik zet games op de wishlist om sales goed in de gaten te kunnen houden.

0
test

^Ik zet juist een game pas op m`n wishlist als ie al een tijd uit is om te voorkomen dat ie bovenaan meest gewilde games lijst komt waardoor ie pas later in de uitverkoop gaat.

0

Aanbevolen voor jou