De geruchten waren er al, maar vandaag heeft Eidos dan echt bevestigd dat er een game gaat komen van de filmklassieker Reservoir Dogs. Na de Godfather en Scarface is het eigenlijk niet zo verwonderlijk dat ook deze film de pixelpot in wordt gedoopt.

De Tarantino film zal vertaald worden in een game voor de PS2, PC en Xbox rond de herfst van dit jaar. Toevallig wanneer ook Scarface: The World is Yours uit zal komen. Dat kon nog eens een interessante strijd opleveren.

De game wordt een third person shooter waarbij het geweld uit de film in volle glorie terug te vinden is. De game zal echter verder gaan waar de film ophield. Wat is er gebeurt met Mr. Blue en Mr. Brown? En waar heeft Mr. Pink de diamanten gelaten. De game zal hierop voortborduren en antwoorden geven. Het zal mogelijk zijn om met alle personages uit de film te kunnen spelen.

Uiteraard zijn alle herkenbare songs uit de film ook terug te vinden in de game zoals "Little Green Bag" van onze Nederlandse George Baker en het bekende "Stuck in the Middle with You".