Eidos Interactive heeft haar line-up bekend gemaakt voor de komende E3, en heeft daar zeker wat interessante titels om te laten zien. Natuurlijk is de nieuwe Tomb Raider game zowel voor PC als PS2 van de partij. Ook zal je een blik kunnen werpen op Republic: The Revolution, het nieuwe spel van Demis Hassabis dat al heel lang is uitgesteld maar dit jaar toch eindelijk zou moeten verschijnen. Ook zijn Timesplitters 2, Hitman 2 en Praetorians van de partij.

Meest opvallende verschijning is wel Deus Ex 2, het vervolg op een van de beste games uit 2000 die een RPG prachtig met een FPS wist te verweven, en daarnaast een prachtig verhaal vertelde met een aantal goede plotwendingen. Over Deus Ex 2 is nog niet veel meer bekend, en screenshots zijn er al helemaal niet. De subtitle van dit vervolg is ook bekend: Invisible War. Deus Ex 2 is daarnaast ook voor de Xbox aangekondigd, en zal waarschijnlijk exclusief op deze console verschijnen, dus niet op PS2 of Gamecube. Een PC versie staat ook nog gepland. Op het E3 krijgen we hopelijk meer te zien. Een ander spel op de Eidos stand is Beach Life.Beach Life (PC)

Sun, sand and sex is what you can expect from the holiday simulation Beach Life. Based on a game concept by Ian Livingstone, the game is being developed by Deep Red and is due for release in August. Set in exotic holiday resorts around the world, players compete to create the most successful holiday experience. Build an Ibiza-like resort with hotels, bars, clubs, beach activities, and water sports, set the prices and watch all the self-indulgent holidaymakers have fun in the sun. As summer rolls on you will experience all the joys and the headaches of running a typical package holiday resort from romance and over indulgence to food poisoning and storms. Een interessante line-up met een aantal echte toppers, die hopelijk Eidos weer uit het dal kunnen tillen. Het is niet compleet onlogisch dat Ubisoft interesse heeft in een overname van Eidos want ze hebben in ieder geval een aantal mooie dingen op stapel staan die waarschijnlijk aardig wat geld in het laatje zullen brengen. Lees alles over de line-up op ToTheGame.