"De verkoop is verrassend hoog voor een nieuwe game op een nieuwe console", aldus Towerfall-ontwikkelaar Matt Thorson. "Door de game op Ouya te lanceren heb ik veel aandacht gekregen en de verkoop is beter dan ik had verwacht." Het spel is inmiddels ook voor PC aangekondigd. 

Nimblebits David Mash onthult dat Nimble Quest 6.508 keer is gedownload, wat heeft geleid tot 122 aankopen. Daarmee heeft het spel 427 dollar winst gemaakt in de eerste week na de consumentenlancering van Ouya. "Ik kan indie-ontwikkelaars die al bezig zijn voor Android de Ouya van harte aanbevelen", aldus Mash. "Vergeleken met andere platformen zorgt het waarschijnlijk niet voor een groot inkomen, maar het is heel gemakkelijk om een game in de winkel te krijgen."

"We draaiden binnen twee en een halve week quitte", meldt Knife Media's Jack Shields tot slot over zijn game Red. "Op dit moment hebben we iets minder dan 400 exemplaren verkocht. Dat lijkt niet heel veel, maar er zijn ook nog niet veel Ouya's verkocht. Tegen het eind van het jaar hebben we een duidelijker beeld."