Eerste titel Hitman-bedenkers is browsergame | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Heroes & Generals is volledig in een browser te spelen en laat spelers uit verschillende rollen kiezen. Als de Soldier-kla e spelen zij het spel als een first-person shooter. Kiezen zij voor de Strategic Officers, dan krijgen zij echter de gehele map te zien en kunnen zij tactische besli ingen maken zoals waar de Soldiers aan moeten vallen. Reto-Moto wil gebruikers bij het verdere ontwikkelproces betrekken en laat hen zich daarom inschrijven voor de alfafase van de game. 

Reto-Moto werd in 1998 opgericht en zou later overgaan in IO Interactive, de ontwikkelaar van de Hitman-games. De oprichters van de studio verlieten de studio echter toen deze werd opgekocht door uitgever Eidos en herstructureerden hun eigen bedrijf Reto-Moto. Met Reto-Moto richten zij zich tegenwoordig op het maken van innovatieve multiplayertitels. Heroes & Generals is de eerste van deze titels en wordt door de studio omschreven als een "Ma Participation Game".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou