Nieuws

Eerste Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin-dlc onthuld

Verschijnt op 20 juli en is onderdeel van de seizoenspas

Geschreven door Michel Musters op
Square Enix heeft de eerste downloadbare content voor Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin onthuld, genaamd Trials of the Dragon King.

De uitbreiding komt op 20 juli uit en bevat nieuwe gebieden, verhalen, wapens, jobs, accessoires en een nieuwe categorie voor items. Meer details zijn er nog niet, maar hieronder is een teaser trailer te bekijken.

Het is nog niet bekend hoeveel de dlc precies gaat kosten, maar mensen die de seizoenspas van de game hebben ontvangen de uitbreiding gratis, alsmede aankomende uitbreidingen Wanderer of the Rift en Different Future.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is ontwikkeld door Team Ninja en combineert snelle actie met het soulslike genre. Hoofdpersonage Jack moet allerlei uitdagingen zien te overkomen om het licht uit de kristallen terug te brengen naar Cornelia, een koninkrijk dat door duisternis wordt geteisterd. De game is sinds afgelopen maart beschikbaar op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ayaneo Next 2-handheld komt met gpu van AMD of Intel Pokémon Go-studio annuleert games, ontslaat deel werknemers
0

Reacties op: Eerste Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin-dlc onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.