Eerste seizoen van Battlefield 2042 onthuld, gaat morgen van start

Eerste seizoen van Battlefield 2042 onthuld, gaat morgen van start

Electronic Arts en Dice hebben gisteren het eerste seizoen van Battlefield 2042 onthuld. Het seizoen begint morgen en heet Zero Hour.

Hieronder is tevens een trailer te zien met gameplay van het eerste seizoen. Een nieuwe specialist in de vorm van Ewelina Lis wordt geïntroduceerd. Ook heeft ze een raketlanceerder. 

Verder bevat het seizoen de nieuwe map Exposure, dat zich afspeelt in en rondom een Canadees onderzoekcentrum waar een aardverschuiving heeft plaatsgevonden. Verder bevat het seizoen stealth-helikopters.

Logischerwijs brengt het eerste seizoen van Battlefield 2042 ook een battle pass met zich mee met in totaal honderd 'tiers'. Dertig daarvan zijn geheel gratis te ontgrendelen, maar de andere zeventig tiers kunnen alleen door mensen die voor een premium battle pass betalen worden ontgrendeld. De gratis tiers geven toegang tot de nieuwe specialist, wapens en voertuigen, terwijl de premium tiers nieuwe skins, achtergronden voor player cards, wapencharms, takedowns en meer ontgrendelen.

Het eerste seizoen van Battlefield 2042 had eigenlijk begin dit jaar uit moeten komen, maar werd uitgesteld na het slechte ontvangst van de game. Dice richtte zich daardoor eerst op het verbeteren van het spel zelf. Onlangs werd overigens wel aangekondigd dat Dice geen nieuwe content meer maakt voor de Hazard Zone-modus.

Meer details over het eerste seizoen zijn op de Electronic Arts-website te lezen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helaas maar 1 map, dat is echt te weinig.

0
test

@GoofyZ3 das nog minder dan halo mp die had er 2 maar en vond men al te weinig, snap ea en dice niet trap het vol met oude geliefde maps

0
test

@GoofyZ3 Vroeger waren het er 3 en dat vond ik al te weinig..

0

Waar-de-loos. Veel te weinig content, game is al sinds november(!) uit en dan komen ze hiermee. Dat ze het nog durven te verkopen onder de season pass. Belachelijk, playerbase is al klein, ga je het nog meer verdelen. Ze hadden de game beter free-to-play kunnen maken en dan apart mensen voor de battlepass moeten laten betalen. Dit is niet meer te redden. Helaas

0
test

@GeorgeBaker de map is voor iedereen speelbaar

0

@GoofyZ3 ah kijk thanks! Verder denk ik dat het nog steeds niet te redden valt haha, laatst geprobeerd een potje te starten maar kwam naar een paar keer proberen nog niet eens door de matchmaking heen. Heb de game maar weer gedeinstalleerd.

0

Aanbevolen voor jou