Eerste seizoen Multiversus begint aanstaande maandag

Eerste seizoen Multiversus begint aanstaande maandag

Player First Games heeft de nieuwe startdatum van het eerste seizoen van Multiversus aangekondigd: 15 augustus, oftewel aanstaande maandag.

Het eerste seizoen had eigenlijk al van start moeten gaan, maar werd onlangs voor onbepaalde tijd uitgesteld. Nu is de datum dus wel bekend.

Het eerste seizoen moet ook de speelbare personages Rick and Morty toevoegen. Morty komt op 23 augustus uit en Rick moet ergens daarna verschijnen in de game.

De ontwikkelaar laat weten dat niet alle content voor seizoen 1 op de eerste dag uitkomt. Het is niet bekend wanneer bijvoorbeeld de beloofde Ranked- en Arcade-modi precies uitkomen. Ook is niet duidelijk hoelang het eerste seizoen precies gaat duren. Wel belooft Player First Games de komende weken meer details te delen.

Onlangs lekte uit dat spelers mogelijk samen de Battle Pass van Multiversus-seizoenen kunnen doorlopen, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar.

De game - die officieel nog in bètavorm is - is nu speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play. Er zijn tot dusver zeventien personages om uit te kiezen. Het spel is in korte tijd erg populair geworden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou