Nieuws
MultiVersus

Eerste seizoen Multiversus begint aanstaande maandag

Content voor seizoen 1 wordt verspreid uitgebracht

Geschreven door Michel Musters op
Player First Games heeft de nieuwe startdatum van het eerste seizoen van Multiversus aangekondigd: 15 augustus, oftewel aanstaande maandag.

Het eerste seizoen had eigenlijk al van start moeten gaan, maar werd onlangs voor onbepaalde tijd uitgesteld. Nu is de datum dus wel bekend.

Het eerste seizoen moet ook de speelbare personages Rick and Morty toevoegen. Morty komt op 23 augustus uit en Rick moet ergens daarna verschijnen in de game.

De ontwikkelaar laat weten dat niet alle content voor seizoen 1 op de eerste dag uitkomt. Het is niet bekend wanneer bijvoorbeeld de beloofde Ranked- en Arcade-modi precies uitkomen. Ook is niet duidelijk hoelang het eerste seizoen precies gaat duren. Wel belooft Player First Games de komende weken meer details te delen.

Onlangs lekte uit dat spelers mogelijk samen de Battle Pass van Multiversus-seizoenen kunnen doorlopen, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar.

De game - die officieel nog in bètavorm is - is nu speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play. Er zijn tot dusver zeventien personages om uit te kiezen. Het spel is in korte tijd erg populair geworden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Remake van Alone in the Dark uitgelekt Soccer Story aangekondigd, komt dit jaar nog uit
0

Reacties op: Eerste seizoen Multiversus begint aanstaande maandag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.