Codemasters heeft de eerste screenshots vrijgegeven van Turning Point: Fall of Liberty, een alternatief historische game rond de Tweede Wereldoorlog. Het spel manipuleert de geschiedenis vanuit één kleine gebeurtenis: in 1931 wordt Winston Churchill aangereden door een taxi. In werkelijkheid zou hij dit overleven, in Turning Point moet hij dit ongeval met de dood bekopen. Door deze ogenschijnlijk simpele ingreep loopt de Tweede Wereldoorlog, waarin Churchill een belangrijke rol vertolkte, heel anders dan in de geschiedenis die wij kennen.

Het spel pakt de draad op in 1951, wanneer de Nazi's nog steeds aan de macht zijn en zelfs zover zijn gevorderd, dat ze de Verenigde Staten binnen kunnen vallen. Een grote aanval met parachutisten en zeppelins wordt geopend op New York. Het spel belooft veel bekende locaties in een ander daglicht te zetten; wat te denken van bijvoorbeeld grote swastika's op het Witte Huis?

Turning Point verschijnt in het vierde kwartaal voor PS3, Xbox 360 en PC en wordt gemaakt door Spark, bekend van Call of Duty: Finest Hour.