Iedere uitgever heeft zo z'n 'zekerheidje'. Zo weet Maxis dat The Sims altijd goed verkoopt en heeft EA Sports altijd succes met de FIFA reeks. Ook Activision heeft een dergelijke serie achter de hand, de Tony Hawk reeks. Inmiddels zijn we alweer toe aan het vijfde deel van de skating serie, genaamd Tony Hawk Underground.

De eerste screenshots van de game zijn vandaag online gekomen, en komen uit de Playstation 2 versie van het spel. Wat te verwachten in Tony Hawk Underground? Het code woord is 'meer vrijheid':Hetgeen men bedacht heeft voor Tony Hawk's Underground is dan ook niet meteen het meest voor de hand liggende. In dit vijfde deel in de reeks zal je namelijk ook van je skatebord af kunnen stappen en te voet verder gaan, om zo bijvoorbeeld ladders te beklimmen of Lara Croft achtige moves uit je mouw schudden. Ook zal het mogelijk zijn in auto's te rijden.

Verder heeft men de speler nog wat meer vrijheid gegeven als het aankomt op creatief zijn met skaters. Zo kan je namelijk op de een of andere manier je eigen foto op je skater plakken en ook zal de create-a-park mode verder uitgebreid worden en kan je zelf goals aan je park toevoegen.

Tony Hawk Underground komt op alle next-gen consoles op 7 november uit.