Vandaag zijn de eerste screenshots vrijgegeven van Left Behind: Eternal Forces, een RTS-game gebaseerd op de Left Behind boeken van Tim LaHaye en Jerry B. Jenkins. Deze boeken zijn vooral erg populair in de Verenigde Staten, en geven een visie weer van het eind der tijden dat vooraf gaat aan de tweede komst van Jezus.

Left Behind: Eternal Forces speelt zich af in de toekomst. Alle gelovigen zijn afgevoerd naar de hemel om daar veilig te vertoeven, terwijl de gezanten van Satan op aarde zijn neergedaald. Deze stouterts hebben de controle over de Verenigde Naties genomen en proberen alle landen van de wereld onder zich te krijgen. Een kleine groep verweert zich echter tegen Satan, deze groep noemt zich de Tribulation Forces. In het spel neem je de controle over deze groep en mag je in de straten van New York, de strijd aan gaan met Satan en zijn makkers.

Left Behind: Eternal Forces verschijnt, hoe kan het ook anders, tussen Kerst en Pasen. Mocht het spel vertraagd worden, dan denken we dat het verschijnt tussen Pasen en Kerst. Maar laten we bidden dat het spel netjes op tijd in de winkels zal verschijnen! Mits er een uitgever gevonden wordt natuurlijk, anders moeten de Jehova's het hoogst persoonlijk langs de deur komen brengen. Meer screenshots en een plaatje van Jezus, vind je hier.