Zoals je gisteren al kon lezen zit er een nieuw deel van de langlopende Castlevania serie aan te komen. Gisteren waren er nog geen screens voorhanden, maar vandaag zijn de eerste screens op het internet te vinden. Dit zijn weliswaar scans uit Play Magazine, maar geven een goed beeld van de kwaliteit van deze game.

De game wordt ontwikkeld door het team achter Castlevania: Lament of Innocence, de laatste Castlevania game voor de PS2, en hebben voor deze game een nieuwe graphics engine ontwikkeld. Je kunt deze keer ook de camera vrij bewegen, wat een hele opluchting is aangezien de camera in het vorige deel niet altijd even goed geplaatst was. De secundaire wapens zijn uit de game gehaald en zijn vervangen door zogenaamde "Innocent Devils". Dit zijn kleine wezens die je helpen in de strijd tegen het kwade.

Als laatste is er een nieuw ervaringspunten systeem aangekondigd. In hoeverre deze verandert is in vergelijking met het vorige deel is nog niet bekend. De screenshots zijn hieronder te bekijken.