Eerste PlayerUnknown's Battlegrounds Invitational vindt plaats tijdens Gamescom | Gamer.nl

Eerste PlayerUnknown's Battlegrounds Invitational vindt plaats tijdens Gamescom | Gamer.nl

Bluehole werkt samen met ESL een PlayerUnknown's Battlegrounds-eSports toernooi te organiseren tijdens Gamescom.

PlayerUnknown's Battlegrounds-ontwikkelaar Bluehole organiseert in samenwerking met ESL een eSports-toernooi van PlayerUnknown's Battlegrounds. Het evenement zal plaatsvinden tijdens Gamescom, van 22 tot 26 augustus, in Cologne in Duitsland.

Voor het toernooi zijn de beste tachtig spelers van over de hele wereld uitgenodigd om het tegen elkaar op te nemen. Deze eerste offline PlayerUnknown's Battlegrounds Invitational bevat zowel Solo mode en Duo mode als Duo First Person Perspective mode en Squad mode in de vier dagen dat het evenement gaande zal zijn.

Vanaf 3 augustus kunnen spelers tevens vanity items kopen voor in de game. Deze artikelen bevatten drie verschillende loot boxes die tijdelijk beschikbaar zullen zijn. Deze vanity items kunnen met Battle Points aangeschaft worden, terwijl de gelimiteerde Gamescom Invitational-box 2,50 dollar (ongeveer 2,15 euro) zal kosten.

De opbrengsten die hiervoor gemaakt worden zullen worden gebruikt als prijzengeld. De totale pot zal 350.000 dollar bedragen, wat omgerekend zo'n 300.000 euro is.

Er zijn sinds de lancering van de Early Acce van PlayerUnknown's Battlegrounds op 23 maart 2017 meer dan 6 miljoen exemplaren van de game verkocht en had recentelijk meer gelijktijdige spelers op Steam dan GTA 5.

Bekijk hieronder de trailer voor het aankomende toernooi.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou