Nieuws
Kefla Dragon Ball Z

Eerste personages voor seizoen 3 Dragon Ball FighterZ bekend

Vijf nieuwe personages

Geschreven door Zoë Bonefaas op
Bandai Namco kondigt met een trailer vijf nieuwe personages aan voor seizoen 3 van Dragon Ball FighterZ. Dit nieuwe seizoen begint op 28 februari.

De trailer voor het volgende seizoen van Dragon Ball FighterZ begint met de aankondiging van Ultra Instinct Goku. Vervolgens komen er vijf velden voor nieuwe personages in beeld, waarvan drie nog een vraagteken hebben. De vechter die naast Ultra Instinct Goku staat is de gefuseerde Saiyan Kefla. Dit personage verschijnt als eerste tijdens de lancering van seizoen 3 op 28 februari. Ultra Instinct Goku verschijnt vervolgens op een later moment in de lente van dit jaar. De overige drie personages zijn nog niet bekendgemaakt.

Dragon Ball FighterZ is een 3 versus 3-game, waarbij je het met een team opneemt tegen de ander. De vechtgame is inmiddels beschikbaar voor PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Vorige maand verscheen een andere game gebaseerd op de anime, Dragon Ball Z: Kakarot. Lees hier onze review van de actiegame.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vrouw herenigd met overleden dochter door virtual reality Patapon 2 Remastered is weer hetzelfde liedje, en dat is niet erg
0

Reacties op: Eerste personages voor seizoen 3 Dragon Ball FighterZ bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.