Het heeft een tijdje geduurd, maar zo vlak voor de E3 is dan toch eindelijk de allereerste game voor Nintendo's twee-schermige handheld met touchscreen functionaliteit onthuld. Veel lijkt het helaas nog niet voor te stellen. Het betreft hier namelijk een compilatie van een heleboel verschillende populaire bord en kaartspelen welke ontwikkelt wordt door het relatief kleine bedrijfje Telegames. Deze compilatie ziet er als volgt uit:

Chess

Checkers

Backgammon

Mahjong

Dominoes

4-in-a-Row

Sink the Ships

Reversi

Shogi

Go

Hearts

Spades

Bridge

Euchre

Cribbage

Canasta

Gin Rummy

Go Fish

Crazy Eights

Pinochle

Draw Poker

Blackjack

Texas Hold 'Em

Skat

De compilatie zal vijftig verschillende varianten op solitaire kennen evenals vijf verschillende versies van video poker. Verder laat de game het je toe om een simpele 3d character van jezelf te maken, waarmee je binnen een driedimensionale wereld met andere spelers kan communiceren en spelen. Dit gebeurt waarschijnlijk via de draadloze functionaliteit van de DS.

Ten slotte werd nog aangekondigd dat de game gebruik zal maken van een nog niet aangekondigde extra feature van de Nintendo DS. Gezien het apparaatje reeds een touch-screen functionaliteit kent, 3d graphics en draadloze communicatie zijn wij erg benieuwd wat deze nieuwe functie in zal houden. Gelukkig laat de E3 echter niet meer lang op zich wachten en zal daar zeer waarschijnlijk het één en ander nader onthuld worden.