Nieuws
Battlefield 2042

Eerste live evenement voor Battlefield 2042 begint op 11 oktober

The Liquidators Event bevat nieuwe modus Tactical Conquest

Geschreven door Michel Musters op
Van 11 tot en met 25 oktober wordt het eerste live evenement voor Battlefield 2042 gehouden, genaamd The Liquidators Event.

EA kondigde voor release van de game vorig jaar al aan dat er live evenementen in Battlefield 2042 zouden plaatsvinden, maar het heeft zo'n elf maanden geduurd voordat de eerste verschijnt. 

The Liquidators Event is onderdeel van het tweede seizoen en draait om een elite eenheid die vuile klusjes moet opknappen voor de Dark Market. Het event bestaat uit een nieuwe gamemodus genaamd Tactical Conquest. Hierin kan alleen met voetsoldaten gespeeld worden op kleine maps. In de eerste week gaat het om teams van acht versus acht spelers, terwijl in de tweede week teams van zestien versus zestien spelers kunnen worden gekozen. Ook kunnen er diverse unieke items en skins ontgrendeld worden.

Eind september verscheen update 2.1 voor Battlefield 2042. Deze update paste onder andere de map Renewal aan en voegde een Polaris RZR-buggy toe.

Dit artikel delen:

Lees meer

Siberian Mayhem-dlc voor Serious Sam 4 nu uit voor PS5 en Xbox Series Steam Deck kan nu zonder reservering gekocht worden
0

Reacties op: Eerste live evenement voor Battlefield 2042 begint op 11 oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.