PCPointer.de had vandaag de eerste screenshots online van Deus Ex 2, maar nog voordat ik de kans kreeg ze te bekijken moesten ze op last van Eidos van de site gehaald worden. Tiscali was er echter snel bij en heeft de plaatjes online gezet op haar eigen server. Helaas zijn ze niet echt indrukwekkend te noemen, maar dat kan ook door de lege, onscherpe resolutie komen. Waarschijnlijk zijn het screenshots van de Xbox versie van het spel.

Deus Ex 2 is het vervolg op de onverwachte megahit Deus Ex dat in 2000 door Ion Storm uitgebracht werd. Na het debacle van Daikatana had eigenlijk niemand hoge verwachtigen van dit spel, maar toch wist het te overtuigen met een goed plot en uitstekend uitgewerkte gameplay. Op grafisch gebied schortte er vooral wat aan de preformance. Voor dit tweede deel wordt wederom de Unreal engine gebruikt, maar dan wel een veel geavanceerdere versie.

Bekijk de overige screenshots hier. Onderaan staan de nieuw toegevoegde screenshots, de rest zijn concept art of renders.