Bad Robot werkt aan Star Trek: DAC, een nieuwe downloadbare game gebaseerd op het Star Trek-universum. Het is een gevechtsgame in de ruimtedie je van bovenaf bekijkt. Je zal met ruimteschepen tegen menselijke en computergestuurde tegenstanders kunnen vechten. De game zal via Xbox Live en PlayStation Network te downloaden zijn.

De game wordt uitgegeven door Paramount en ontwikkeld door Bad Robot. Volgens de ontwikkelaar draait de game om puur plezier en niet om het navertellen van de komende heruitgave van de Star Trek-serie.

Dankzij de simpele gameplay en de multiplayer is de game niet alleen toegankelijk voor de hardcore Star Trek-fans, maar ook voor spelers die minder bekend zijn met de serie. De game biedt de mogelijkheid aan twaalf mensen om in teams van zes tegen elkaar te strijden, waarbij het ontbreken van menselijke spelers door de kunstmatige intelligentie opgevangen wordt. De game kent drie modi, voor singleplayer, voor coöperatieve spellen en voor het tegen elkaar spelen.

Wat DAC betekent is nog niet bekend. "Trekkies [fans van Star Trek] zullen de betekenis in de loop van de game ontdekken", aldus Baranoff. In mei zal de game op Xbox Live verschijnen, de PlayStation Network-versie zal later volgen.