Eerste info en screens Mario + Rabbids: Sparks of Hope gelekt

Eerste info en screens Mario + Rabbids: Sparks of Hope gelekt

Nintendo heeft per ongeluk de eerste informatie en screenshots van het nog niet aangekondigde Switch-spel Mario + Rabbids: Sparks of Hope online geplaatst.

Dat deed het bedrijf op zijn eigen website. Op moment van schrijven staat het nog live. Gisteren lekte al uit dat er een game genaamd Mario + Rabbids: Sparks of Hope in de maak was. Waarschijnlijk wordt het spel vanavond tijdens de Ubisoft E3 Forward-livestream onthuld.

In het spel maken Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en vrienden een galactische reis om een slechte entiteit tegen te houden en de Spars te redden. Spelers bezoeken verschillende planeten en vormen uit een rooster van negen helden een team van drie personages.

Bekijk hieronder de eerste screenshots. De game moet ergens in 2022 uitkomen op Nintendo Switch.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope
Mario + Rabbids: Sparks of Hope
Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice dat het iets minder top down lijkt. Tenminste in deze screens. Ik vind Mario and rabbits een super leuk onverwachte game destijds dus ik ben positief over dit lek. Dus morgen lekker de nieuwtjes lezen. Ik hoop op wat verrassingen door Ubi. Maar heb kennende zal de grootste verrassing zijn dat ze niks verrassend te melden hebben. Dus wat dat betreft jammer dat Nintendo dit per ongeluk lekte. Of nu net niet per ongeluk maar misschien is dit bewust gedaan om een paar uur voor de ubi conferentie nog wat extra aandacht te creëeren . Nu gaan er misschien meer mensen kijken omdat ze hiervan meer info willen zien en hopen op nog meer verrassingen.

0
test

@watashi wa maurice desu. De game was al gelekt en de naam ook

0
test

@hulstpower Aha, kijk dat wist ik dus niet. Daar zal ik dan ooit volledig overheen gelezen hebben. Thnx

0
test

Grappig zag op jaywood2010 al melding van deze die het had van een reddit en blijkt dat de man die deze naam al noemde een 100% altijd correct heeft. En deze man meld ook dat hellblade 2 komt. Hier een lijst met 56 games die op verschillende shows word getoont. https://www.reddit.com/user/PracticalBrush12/comments/nx8zg8/brushies_practical_predictions/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf

0

Aanbevolen voor jou