Eerste info en pics van Tony Hawks Skateboarding 4 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De Tony Hawk serie begint een waar fenomeen te worden. Er zijn inmiddels al 3 games onder het label verschenen, en de vierde komt er aan. Volgens het Amerikaanse tijdschrift Game Informer wordt de game compleet anders dan deel 3, veel uitgebreider en een stuk realistischer ten opzichte van het relatief onrealistische Tony Hawks Skateboarding 3. Het doet volgens het blad een beetje aan GTA III denken, met een grote, immense stad die je stukje voor stukje kunt unlocken waardoor je er uiteindelijk helemaal doorheen kunt skaten.

Andere vernieuwing is de mogelijkheid om te praten met mensen. Deze mensen zullen je vervolgens opdrachten geven, en wanneer je deze goed volbrengt zal je geld verdienen. Met dit geld kun je vervolgens weer naar de skateshop gaan om een nieuwe broek, een nieuw board of een paar nieuwe schoenen te kopen. Andere manier om geld te verdienen is door middel van het imponeren van mede-skaters. Ga in de buurt van een andere skater de stoerste combo's uitvoeren en krijg je het voor elkaar om indruk op hem te maken zal je geld van hem krijgen.Voor de echte liefhebbers is het ook leuk om te horen dat alle 14 beschikbare skaters in de game (waaronder ook weer Bob Burnquist, die in deel 3 vanwege licenties ontbrak) ook hun 'echte' stem hebben. Zo zullen er momenten zijn waar je Tony Hawk met zijn 'echte' stem iets hoort vertellen en dergelijke.

Tony Hawks Skateboarding 4 zal verschijnen op de GameCube, PlayStation2, Xbox, PC en Gameboy Advance. Enkele van de hier opgenoemde features kunnen ontbreken in de handheld versie .

Meer images:

Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5Met speciale dank aan -=ensis=-.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou