Nieuws
Humble Bundle

Eerste Humble Bundle voor PlayStation gelanceerd

Enkel voor Amerikaanse PlayStation Store

Geschreven door Delano Zoon op

Vanaf nu kunnen Amerikaanse PSN-gebruikers de eerste Humble Bundle voor PlayStation kopen met de nieuwe Humble Capcom PlayStation Bundle.

Zoals de naam al verklapt bestaat deze bundel uit PlayStation-games van Capcom. Het grootste deel daarvan is voor PlayStation 3. Zoals gewoonlijk kunnen geïnteresseerden zelf bepalen hoeveel zij betalen voor de bundel. De basisbundel bestaat dit keer uit Wolf of the Battlefield: Commando 3, Strider, Super Puzzle Fighter 2, Final Fight Double Impact en een kortingscoupon voor Street Fighter 5.

Wanneer meer dan het gemiddelde bedrag van ongeveer 10,59 euro wordt betaald, worden vijf extra games beschikbaar gesteld. Dit zijn Lost Planet 3, Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix, Resident Evil HD, Okami HD, Remember Me en Mega Man 9 & 10.

Mensen die 13,23 euro op tafel leggen krijgen daar bovenop Resident Evil 0 Remastered, Devil May Cry HD Collection en een kortingscode van 50 procent voor Mega Man Legacy Collection.

De games zijn niet in te lossen op een Europees PlayStation-account. Het is daarentegen wel mogelijk om een gratis Amerikaans account aan te maken en de games vervolgens via de Amerikaanse PlayStation Store te installeren.

Zoals gewoonlijk gaat een deel van het geld naar goede doelen. De geselecteerde goede doelen van deze editie zijn Rettsyndrome.org, American Red Cross en Save the Children. Mensen kunnen er ook voor kiezen om andere goede doelen te steunen die zijn aangesloten bij Humble Bundle.

Bron: Humble Bundle

Dit artikel delen:

Lees meer

Pre-order content Cossacks 3 gratis in eerste twee weken van release Battlefield 1 krijgt seizoenspas voor multiplayercontent
3

Reacties op: Eerste Humble Bundle voor PlayStation gelanceerd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Ghotirey

  • 24 augustus 2016 14:25
  Jammer dat het niet op Europese accounts werkt, Amerikaanse account aanmaken etc lijkt me te veel werk. Ook jammer dat het alleen maar PS3 is, Vita of PS4 mogen van mij ook wel een keer :-)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • AliciaTai

  • 24 augustus 2016 14:48
  @Ghotirey Het zijn niet alleen PS3-games, maar wel een groot deel. Strider, Resident Evil HD en Resident Evil 0 Remastered in deze bundel zijn voor PS4 :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Ghotirey

  • 26 augustus 2016 09:20
  @kubuskwal Ah ik was weer te snel :-), blijft alleen het probleempje van een amerikaanse account nog ;-)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.