Eerste Humble Bundle voor PlayStation gelanceerd | Gamer.nl

Eerste Humble Bundle voor PlayStation gelanceerd | Gamer.nl

Vanaf nu kunnen Amerikaanse PSN-gebruikers de eerste Humble Bundle voor PlayStation kopen met de nieuwe href="https://www.humblebundle.com/capcom-playstation-bundle">Humble Capcom PlayStation Bundle</a>.</p>

Zoals de naam al verklapt bestaat deze bundel uit PlayStation-games van Capcom. Het grootste deel daarvan is voor PlayStation 3. Zoals gewoonlijk kunnen geïntere eerden zelf bepalen hoeveel zij betalen voor de bundel. De basisbundel bestaat dit keer uit Wolf of the Battlefield: Commando 3, Strider, Super Puzzle Fighter 2, Final Fight Double Impact en een kortingscoupon voor Street Fighter 5.

Wanneer meer dan het gemiddelde bedrag van ongeveer 10,59 euro wordt betaald, worden vijf extra games beschikbaar gesteld. Dit zijn Lost Planet 3, Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix, Resident Evil HD, Okami HD, Remember Me en Mega Man 9 & 10.

Mensen die 13,23 euro op tafel leggen krijgen daar bovenop Resident Evil 0 Remastered, Devil May Cry HD Collection en een kortingscode van 50 procent voor Mega Man Legacy Collection.

De games zijn niet in te lo en op een Europees PlayStation-account. Het is daarentegen wel mogelijk om een gratis Amerikaans account aan te maken en de games vervolgens via de Amerikaanse PlayStation Store te installeren.

Zoals gewoonlijk gaat een deel van het geld naar goede doelen. De geselecteerde goede doelen van deze editie zijn Rettsyndrome.org, American Red Cro en Save the Children. Mensen kunnen er ook voor kiezen om andere goede doelen te steunen die zijn aangesloten bij Humble Bundle.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou