Eerste Gears of War komt naar Xbox One | Gamer.nl

Eerste Gears of War komt naar Xbox One | Gamer.nl

De eerste game uit de shooterreeks Gears of War komt naar Xbox One.

Dat stellen verschillende media, waaronder Polygon, op basis van een vroege versie van de game die is uitgestuurd naar meerdere Xbox One-spelers.

Van die testversie kregen zowel Polygon als Kotaku enkele afbeeldingen te zien. Het zou gaan om een grafisch verbeterde versie, die naar alle waarschijnlijkheid ook op een hogere resolutie draait. Verder zouden de tu enfilmpjes opgepoetst worden.

De heruitgave is naar verluidt in de maak bij de Britse studio Splash Damage, dat eerder onder meer de multiplayershooter Brink maakte. De studio zette eerder al vacatures online waarin stond vermeld dat het werkt aan een heel bekende titel.

Tiende verjaardag

De eerste Gears of War verscheen in 2006 voor de Xbox 360. Black Tusk Studios, dat onder Microsoft de spelreeks beheert, ontkrachtte eerder nog het gerucht dat er een Gears of War-collectie voor Xbox One in de maak was met daarin de eerdere delen. 

Waarschijnlijk werkt de studio enkel aan een heruitgave van het eerste deel. Die game viert volgend jaar zijn tiende verjaardag.

Door: NUtech.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou