Nieuws
fifa 20

Eerste gameplay Fifa 20 getoond tijdens WK Fifa

Real Madrid tegen Liverpool eindigt in 0-0

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Tijdens het wereldkampioenschap Fifa werd gisteren voor het eerst live gameplay getoond van Fifa 20. De wedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Gisteren vonden de finales plaats van de Fifa eWorld Cup 2019 in Londen, waar de 32 beste Fifa-spelers van over de hele wereld streden om een prijzenpot van 500.000 dollar. Voordat deze finales van start gingen, werd voor het eerst live gameplay getoond van Fifa 20. De vier bekende Fifa-persoonlijkheden MattHDGamer, Calfreezy, Mike LaBelle en Cachoo namen het tegen elkaar op in een twee-tegen-twee wedstrijd.

Tijdens de getoonde gameplay van Fifa 20 werd een Champions League-wedstrijd gespeeld tussen Real Madrid en Liverpool. Hierin werd inhoudelijk weinig gepraat over de verbeteringen in het spel, zoals het vernieuwde nemen van vrije trappen, het hebben van meer controle over de bal en de diepgaandere 1v1-duels. De wedstrijd, welke tien minuten duurde, eindigde uiteindelijk in een 0-0 gelijkspel.

Na afloop van de live Fifa 20-gameplay, ging de finale van de Fifa eWorld Cup van start tussen de spelers MSdossary en MoAuba. MoAuba, uitkomend voor het Duitse Werder eSports, won deze finale en ging er vandoor met de hoofdprijs van 250.000 dollar. Ook de Nederlanders Lev Vinken en Dani Hagebeuk, spelend voor respectievelijk Mkers en Ajax eSports, deden mee aan het wereldkampioenschap Fifa in Londen. Vinken kwam niet verder dan de groepsfase en mocht 750 dollar mee naar huis nemen, terwijl Hagebeuk verloor in de achtste finale, wat hem 5.000 dollar opleverde.

Lees ook onze preview van Fifa 20, waarin Lars beschrijft dat het spel vooral inzet op meer controle.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon Center-winkel komt tijdelijk naar Londen Nieuwe Guilty Gear aangekondigd door Arc System Works
0

Reacties op: Eerste gameplay Fifa 20 getoond tijdens WK Fifa

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.