Eerste gameplay-beelden Mortal Kombat 11 worden deze week onthuld

Eerste gameplay-beelden Mortal Kombat 11 worden deze week onthuld

Op 17 januari worden tijdens het evenement 'The Reveal' de eerste gameplay-beelden onthuld van Mortal Kombat 11. Dit meldt ontwikkelaar NetherRealm via een bericht op Twitter.

Tijdens The Reveal worden verschillende elementen van de aankomende game uitgelicht, zoals het verhaal, de personages en nieuwe features voor de game. Daarnaast hint NetherRealm naar 'exclusieve onthullingen' voor Mortal Kombat 11. Het evenement kan aankomende donderdag live worden bekeken via Twitch.

Tevens gaat er momenteel het gerucht dat Pennywise uit de IT-franchise wordt toegevoegd aan Mortal Kombat 11 als speelbaar personage. Warner Bros., uitgever van Mortal Kombat 11, was verantwoordelijk voor het uitbrengen van de film en lanceert dit jaar een vervolg op de IT-film uit 2017. Gezien het feit dat Mortal Kombat 11 ook dit jaar verschijnt, kan Pennywise als personage worden geïntroduceerd om onder andere de nieuwe IT-film te promoten.

Mortal Kombat 11 verschijnt op 23 april voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat er niet aan gesleuteld is. Wat meer combo mogelijkheden ala, maar verder vondt ik het spel erg solide. Gewoon een berg nieuwe characters en een toffe campaign. Please...don't fuck it up!

0
test

@XtraLinkUK Ik verwacht eigenlijk een gear verzamel systeem zoals in injustice 2.

0
test

Hopelijk zonder gare mumble rap zoals in de trailer

0

Aanbevolen voor jou