Eerste details Resident Evil 5: Alternative Edition | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Resident Evil 5: Alternative Edition is een vernieuwde versie van Resident Evil 5, en verschijnt in eerste instantie exclusief voor de PlayStation 3 in de winkels. Grootste troef van deze editie is de ondersteuning voor Sony's aankomende motion-controller.

Daarnaast bevat het spel nieuwe content waarin de speler, drie jaar voor de gebeurteni en uit Resident Evil 5, in de huid kruipt van Jill Valentine. Samen met Chris Redfield breekt de speler in in het huis van Umbrella Corperation-oprichter Ozwell E. Spencer. Dit nieuwe scenario moet ongeveer een tweetal uur aan gameplay toevoegen.

DLC

Naast de PlayStation 3-release overweegt Capcom ook om de extra content uit de Alternative Edition als dowloadbare content beschikbaar te maken voor de Xbox 360-versie. De Alternative Edition staat komende lente gepland voor release in Japan. Een westerse releasedatum is nog niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou