Eerste Call of Duty: Warzone is weer speelbaar

Eerste Call of Duty: Warzone is weer speelbaar

De eerste Call of Duty: Warzone is weer online beschikbaar gekomen onder de naam Call of Duty: Warzone Caldera.

Toen Warzone 2.0 twee weken geleden uitkwam, ging de eerste Warzone tijdelijk offline, maar inmiddels is die dus weer speelbaar. Het was al bekend dat het offline gaan van de eerste Warzone maar van tijdelijke aard was.

Warzone Caldera is wel een uitgeklede versie van de oorspronkelijke game. Caldera is de enige map waarop gespeeld kan worden - maps als Rebirth Island, Verdansk en Fortune's Keep zijn niet beschikbaar. Ook is er een standaard battle royale-speellijst beschikbaar met solos en squads - gelimiteerd beschikbare modi en Plunder zijn niet beschikbaar.

Spelers blijven al hun vrijgespeelde content, waaronder wapens, uit Warzone houden. Er komt zover bekend echter geen nieuwe content meer naar Warzone. Ook hoeven spelers geen nieuwe battle passes te verwachten. Mensen die nieuwe content willen beleven, worden verwezen naar Warzone 2.0.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blij dat er er vanaf ben, de nieuwe map is veel prettiger dan Caldera. Wel raar dat ze geen plunder hebben gehouden, dat was de manier om wapens te lvlen, en dat is eigenlijk best wel nodig

0
test

Zijn er dan geen klachten vanuit de playerbase? Spelers die jarenlang skins en battlepasses hebben gekocht hebben eigenlijk er niets meer aan. Ja de game is nog speelbaar. Maar als de game geen updates krijgt is de fun snel over.

0
test

@ShadowKiller beetje verdiepen in activision en je weet dat je ze geen geld moet geven

0

Aanbevolen voor jou