Ubisoft momenteel is onder andere bezig met de development van de team-combat-sport game Deathrow. Het spel wordt voor de Xbox ontwikkeld en zal eind dit jaar in de winkel moeten liggen.

Eerder konden we al kennis maken met 1 van de andere 13 teams uit het spel, The NukeHeads. Opgegroeid in de achterbuurten van LA zijn deze spelers vooral voorzien van een goede team spirit, maar hebben ze minder geld en faciliteiten om te trainen. Nu komt de publisher met informatie over een anders ras, de Mercs.

De Mercs bestaan uit voormalige huurlingen, die doordat ze te bekend werden makkelijker in aanraking kwamen met de politie, wat weer als gevolg had dat ze hun baan kwijtraakten. De Blitz toernooien zijn voor deze personen dan ook de ultieme manier om geld te verdienen, ze hebben de juiste vaardigheden en uitrusting om de sport te beöefenen en gaan ook niet uit de weg voor een beetje geweld. Rough and very heavily equipped, the Mercs will be amazingly strong and resistant. As a counterpart, those heavy armours they wear prevent them from reaching top speeds and then catch quick and “light” players. But when they do, they do it very nastily!

Their arena is located in their spaceship approximately 50 000 meters above the ground (check the earth and sun through the huge panoramic windows)! It's a round place with a gigantic plasma engine in the middle of it forcing the teams to adapt their strategy to a place where you can't just attack straight forward. Meer Deathrow nieuws komt vanaf het front van GameTrix, de website heeft 10 andere screenshots weten te bemachtigen van de game en deze keurig online gezet. De afbeeldingen zijn hier te vinden.