Eerste beeld Gun Game-modus Advanced Warfare onthuld | Gamer.nl

Eerste beeld Gun Game-modus Advanced Warfare onthuld | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

In de tweet is een foto te zien waarin de spelmodus Gun Game staat vermeld. Deze modus verscheen eerder als spelmodus in verscheidene delen van de Call of Duty-serie.

Gun Game is een spelmodus waarin spelers bij elke kill een ander wapen krijgen. Spelers beginnen met een pistool en wie als eerste de wapencyclus doorloopt, wint de de wedstrijd. Als een speler een ander met een melee-kill doodt, gaat deze een stap terug op de wapenladder. Ook zelfmoord brengt spelers een stap terug.

In de broncode van de game is mogelijk de volgorde van de wapens gevonden: PDW MP443 Grach,Tac-19,Bulldog, SAC3, ASM1, HBRA3, MK14, MORS, Mahem, Bal-27, EM1, EPM3, Ameli, Pytek, RW1, XMG, IMR, Atlas 20mm, Cro bow. Deze volgorde is echter nog niet bevestigd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou