Om maar eens over vooroordelen te praten: gamers zijn nerds. Dat dit tegenwoordig op onzin slaat is natuurlijk algemeen bekend, maar het blijft een statement dat toch maar moeilijk de wereld uit te helpen is. Wat ook algemeen bekend is, is dat 'nerds' geen vriendin kunnen krijgen, omdat ze altijd achter hun computertje zitten te gamen, 1337-h4x0rren of gewoon met BrEezAh's zijn aan het msnen. De grootste geeks zijn, zonder twijfel, de gamers die MMO's spelen.

World of Warcraft is zo'n MMO (voor diegene die de laatste paar jaar onder een steen heeft gewoond). Aangezien deze game al meer dan zeven miljoen nerds aan zich gebonden heeft, blijven heel wat mensen eenzaam en alleen achter. Ze spelen dan wel hun favoriete game, maar een échte relatie zit er helaas niet in.

Daar is nu dé oplossing voor gevonden: WoW-date. Op deze datingsite kunnen eenzame Orcs en Elfen met elkaar afspreken, chatten en zo langzaam een nóg nerderige relatie opbouwen. Mensen met dezelfde passie, namelijk World of Warcraft, kunnen zo dus met elkaar in contact komen.

Wil je ook bij kaarslicht praten over raids, dungeons en natuurlijk goldfarmen, meld je dan gratis aan op de site, die zelfs in het Nederlands beschikbaar is.

Ook de buurman die altijd naakt door de tuin loopt, speelt WoW, zij het in iets andere gedaante.