Hoewel Need for Speed: Underground het straatracegenre heeft doen opleven, timmerde Rockstar al jaren aan de weg binnen dit genre met de Midnight Club games. Door de vrij toegankelijke steden en de sublieme framerate waren deze games stiekem stukken beter dan de Need for Speed titels van Electronic Arts, maar Midnight Club 2 miste helaas de naamsbekendheid en de attitude om het spel een echt succes te maken.

Nu Electronic Arts met de tweede Need for Speed: Underground de spelopzet en de vrijheid van Midnight Club rechtstreeks kopiëert, zit er voor Rockstar niet anders op dan met het derde deel alles op alles te zetten om EA van de troon te stoten. Men heeft dan ook een deal gesloten met het DUB Magazine, één van de meest toonaangevende magazines op het gebied van cartuning.

Je zal je auto dan ook mogen voorzien van vele authentieke onderdelen, en de wagens waarin je mag racen zijn stuk voor stuk klassiekers waarvan elke courreur droomt om erbij achter het stuur te kruipen. Geen opgevoerde Japanse middenklassers dus! Het ene nieuwe screenshots dat vandaag verschenen is, laat alvast één van de auto's uit het spel zien. Op de slechts vier screenshots die er al verschenen waren, moeten we toch blij zijn met deze zeer gulle gift van Rockstar.