Men neme het concept van de serie 24 keer twee, verplaatst het decor naar een aantal bruisende Amerikaanse steden (waaronder Las Vegas) en gooit er een sausje Gone in 60 Seconds overheen. Even roeren en een snufje zout levert hierbij de game 2 Days to Vegas op.

In 2 Days to Vegas speel je met Winnie, een ex-gedetineerde die na drie jaar gevangenisstraf weer voor het eerst een stap buiten de Rickers gevangenis zet. Helaas moeten de begonia's voor Winnie nog even wachten, daar zijn broer ongein heeft uitgehaald en je eerst zijn leven moet redden.

Wat je hiervoor moet doen is jezelf een weg banen door deze intense "story-driven 3rd person action-adventure", zoals ontwikkelaar Steel Monkeys het zo mooi verwoordt. Achtervolgingen, shootouts, onverwachte plotwendingen, het zit er allemaal in. Het 24-aspect komt terug in het feit dat je in totaal 48 uur hebt om je broer te redden, al zal de druk om snel te spelen in de uiteindelijke versie waarschijnlijk wel meevallen. Zowel de platformen waarop het spel uitkomt, als de releasedate is nog onbekend. Hopelijk horen we binnenkort meer.