Een eeuw lang luchtvaart in FS: A Century of Flight | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Op 17 december 1903 maakten de gebroeders Wright voor het eerst in het bestaan van de mensheid een vlucht met door de mens ontwikkeld en controleerbaar aparaat. Sindsdien heeft de luchtvaart een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In minder dan een eeuw tijd is er een vooruitgang geboekt van ongelooflijke proporties. Dit jaar bestaat de luchtvaart 100 jaar en om dit te vieren brengt Microsoft een speciale editie uit van haar Flight Simulator. Onder de naam A Century of Flight.

In deze speciale editie zal het mogelijk zijn om te vliegen met een aantal legendarische vliegmachines zoals het vliegtuig van de gebroeders Wright en de legendarische Spirit of ST. Louis die er als eerste vliegtuig in slaagde de Atlantische Oceaan over te steken in 1927. "Launching 'A Century of Flight' in conjunction with a historical milestone as monumental as the invention of powered flight is an exhilarating, once-in-a-lifetime experience for all of us on the 'Flight Simulator' team," said Bruce Williams, product planner at Microsoft Aces Studios. "There are a lot of organizations celebrating the centennial of flight, but 'Century of Flight' empowers people to get into the cockpit of legendary aircraft such as the Wright Flyer and the 'Spirit of St. Louis' to feel what it was like to actually fly those planes."

Naast dit historische overzicht zullen er ook een aantal hedendaagse vliegtuigen in het spel aanwezig zijn zoals de Boeing 777. Daarnaast belooft men een dynamisch en gevanceerd weersysteem, interactieve 3D cockpits, betere graphics en verbeterde Air Traffic Control functies. Microsoft hoopt A Century of Flight in juli van dit jaar op de markt te brengen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou