Early Access-versie Kerbal Space Program 2 nu beschikbaar

Early Access-versie Kerbal Space Program 2 nu beschikbaar

Kerbal Space Program 2 is nu verkrijgbaar als Early Access-titel.

De game kan gekocht worden op Steam en Epic Games Store. Deze versie bevat alleen de sandboxmodus. Intercept Games zal de feedback van spelers in de gaten houden en daar de game waar nodig op aanpassen voordat de uiteindelijke versie uitkomt op pc, PlayStation en Xbox.

Kerbal Space Program 2 zou eigenlijk in 2020 al uitkomen, maar werd meerdere malen uitgesteld. Het vervolg op de geprezen simulatiegame waarin spelers hun eigen raket bouwen om door de ruimte te reizen biedt nog meer mogelijkheden om een ruimteprogramma te bouwen.

De eerste Kerbal Space Program wordt nog altijd als een van de beste pc-games van de afgelopen tien jaar gezien. Gamer.nl-redacteur Harry Hol gaf een 10: "Kerbal Space Program is een van de beste games ooit gemaakt. De game is zeker niet eenvoudig om in te komen, maar de beloning voor doorzetters is groot. De vrijheid, creativiteit en uitdaging zijn perfect in balans. Het gevoel van euforie als je je eerste lander veilig op de Mun ziet staan is met geen enkel ander spel te vergelijken. En dan ben je nog maar net begonnen met je ontdekkingsreis."

Hieronder is een nieuwe trailer van Kerbal Space Program 2 te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou