Early Access-versie Kerbal Space Program 2 komt op 24 februari uit

Early Access-versie Kerbal Space Program 2 komt op 24 februari uit

De Early Access-versie van Kerbal Space Program 2 verschijnt op 24 februari 2023.

Dat hebben Private Division en Intercept Games gisteren aangekondigd. De game komt vanaf dat moment op Steam en Epic Games Store te staan. De ontwikkelaar laat weten dat het vervolgens de feedback van spelers in de gaten houdt en daarop de game mogelijk aanpast.

Sowieso moeten er flinke updates in de maanden na release uitkomen. Zo worden er toekomstige technologieën ontgrendeld waarmee spelers op grotere schaal kunnen bouwen, krijgen spelers de mogelijkheid om kolonies te bouwen op andere planeten en wordt intergalactisch reizen mogelijk gemaakt. Ook moeten er meer opties voor modding voor de game beschikbaar komen. Meer details zijn hier te vinden.

Kerbal Space Program 2 zou eigenlijk in 2020 al uitkomen, maar werd meerdere malen uitgesteld. Het vervolg op de geprezen simulatiegame waarin spelers hun eigen raket bouwen om door de ruimte te reizen biedt nog meer mogelijkheden om een ruimteprogramma te bouwen. De game moet uiteindelijk ook naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One komen, al is er geen releasedatum voor de consoleversie bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jaaaaa, eindelijk de nieuwe KSP!

0

@Zarniwoop Gaat een ramp worden. 3 jaar geleden had het al als volledige game moeten uitkomen. NU krijg je alpha voorgeschoteld met erg veel content wat er niet in zit.. Het hele verhaal klopt aan geen kanten.

0

Aanbevolen voor jou